WONINGONTRUIMING 
NEDERLAND
De totaal oplossing voor het ontruimen, opruimen ,OPKOPEN,verkoop klaar maken 
en bezemschoon opleveren van woningen, bedrijfspanden, en inboedels

VERKOOP KLAAR

Vlot uw huis verkopen?

Zet een bloemetje op tafel en klaar is Kees! Een aantal jaar geleden was een vaas met geurende rozen voldoende om uw huis snel te verkopen, maar tegenwoordig moet u meer doen om uw huis tiptop in orde te krijgen.

 

In de Verenigde Staten en in Engeland is het heel normaal dat huizen officieel verkoop klaar worden gemaakt met behulp van een deskundige. In Nederland is dit een nieuw fenomeen. Waar steeds meer belangstelling voor is.

Wanneer het komt tot een verkoop weet slechts een aantal van ons hoe we de woning aantrekkelijk moeten maken voor potentiële kopers en hoeveel we hiervoor uit moeten geven. Een goede verkoop styling zorgt ervoor dat uw woning aantrekkelijk wordt gemaakt voor een groot publiek.

Staat uw huis al geruime tijd te koop en leeg ?

Het is een feit dat een leeg staand huis moeilijker verkoopt dan een huis dat (enigszins) is ingericht.

In een leeg huis kan een volgende bewoner zich moeilijker voorstellen hoe het kan worden ingericht. Zet dus (tijdelijk) wat meubels en accessoires in uw huis, bij wijze van spreken hebt U met één stoel al een gevoel voor verhouding en perspectief gegeven. Hang een schilderij op, plaats een bed en een aantal lampen. Een tijdelijke (gehuurde) inrichting van WONINGONTRUIMING NEDERLAND loont! Ook hier geldt dat een kleine investering loont. Waardoor een betere verkoopprijs te realiseren is. Of het vlotter te verkopen is. Het overdenken waard!

Wat doen wij dan?

De basis van een verkoop klaar huis is netheid, ruimte en rust. Het huis moet daarom goed schoon en ordelijk zijn. Vooral voor de badkamer en keuken is het heel belangrijk dat die er praktisch uitzien. Niet teveel spullen op het aanrecht en maar een paar handdoeken in de douche. Door de ruimten schoon en relatief leeg te presenteren, wordt er ruimte gecreëerd. Voor uw gevoel maken accessoires misschien uw interieur af, tijdens een bezichtiging leiden ze af van waar het om gaat: uw huis. Een los zittende deurkruk, een druppelende kraan zijn kleine bijzaken, vaak niet zo duur om te repareren, maar wel belangrijk. Dat het pand slecht in de verf zit geeft een onverzorgde indruk, waardoor het onderhoud slecht lijkt.

WONINGONTRUIMING NEDERLAND kan voor u uitkomst bieden. Door dit soort dergelijke zaken voor u te repareren, waardoor de staat van onderhoud aanzienlijk verbetert, het huis meer oplevert en beter of sneller verkoopt.

Ons werkgebied reikt door heel Nederland .

Of het nu gaat om een woonhuis, flat of senioren woning, u kunt bij Ons terecht voor elk project. Omdat geen één situatie hetzelfde is het goed om te weten dat wij ervaring hebben om in te schatten wat er bij het leeg ruimen komt kijken.

 

Het kan zijn bijvoorbeeld dat u voor een bepaalde tijd de ruimte leeg moet opleveren i.vm. huur of hypotheek. Door goed te luisteren naar uw wensen kunnen wij daar onze planning op aan passen zodat u niet nog eens met extra kosten komt te zitten. Wij berekenen Één prijs, gèèn kosten achteraf.

 

• Advies en begeleiding

Wellicht wilt u meubels behouden of verhuizen. Ook daarin kunnen wij u adviseren of begeleiden. Er worden van te voren duidelijk afspraken met u gemaakt zodat u en wij weten waar we aan toe zijn en u verder niet om hoeft te kijken naar het leeg ruimen.

 

• Wensen of vragen

Mocht u andere specifieke wensen of vragen hebben, stel ze gerust. In veel gevallen kunnen wij u een goed advies geven. Maar bovenal staan uw wensen voorop.

Schroom niet om ons te bellen met uw vraag, wij geven U graag antwoord.

 

Ook klanten die in het buitenland verblijven en in Nederland een woning, inboedel of bedrijfspand moeten ontruimen, kunnen wij van dienst zijn.Wij houden U dan per email, en foto`s op de hoogte van de stand van zaken.

Ons werkgebied reikt door heel Nederland .

Dit geldt ook voor een GRATIS VRIJBLIJVENDE OFFERTE!!